• اخبار
  • هیأت داوران
  • برگزار کننده
  • حامیان
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • فراخـوان
  • شیوه نــامه
  • نتایج
  • صفحه اصلی
  • فراخـوان
  • شیوه نــامه
  • نتایج
2019-05-06
موضوعات
  • اخبار
برچسب ها

روز گذشته اساتید و دانشجویان دانشکده هنر دانشگاه الزهرا(س) تهران، میزبان دبیر جشنواره هنر رضوان و همراهان وی بودند.
به گزارش روابط عمومی موسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی، پنجمین نشست تخصصی جشنواره هنر رضوان روز یکشنبه ۱۵ اردیبهشت در جمع فعال دانشجویان و اساتید دانشکده هنر در سالن آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای این جلسه میترا معنوی‌راد از اعضاء هیئت علمی دانشگاه الزهرا(س)، در سخنانی کوتاه به ضرورت‌های برگزاری این جشنواره پرداخت. سپس مهدی یکپسر دبیر جشنواره، اصول و اهداف جشنواره و شیوه شرکت در آن را برای حاضرین تبیین نمود.
در پایان این نشست جلسه پرسش و پاسخ با حضور فعال بیش از ۱۵ تن از اساتید و دانشجویان برگزار گردید و با پاسخ به سوالات ایشان، به جنبه‌های مختلف جشنواره پرداخته شد. در پایان همچون سایر جلسات، لوح فشرده جشنواره به شرکت کنندگان در جلسه اهدا شد.
شایان ذکر است مهدی یکپسر پس از برگزاری دو نشست در تهران عازم تبریز خواهد شد و روز چهارشنبه ۱۸ اردیبهشت میهمان دانشگاه هنر اسلامی تبریز خواهد بود.

پاسخی بگذارید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جشنواره هنر رضوان

نمادها و نشانه‌ها، بخشی از هویت و فرهنگ هر جامعه هستند. از راه‌های گسترش اندیشه‌ و آرمان هر ملتی، ترویج نمادهایی است که با پشتوانه فرهنگ و تاریخ آنها صورت یافته‌اند. قرن‌هاست که ذوق سرشار ایرانیان با الهام از اندیشه متعالی اسلام، دامنه وسیعی از نمادها را در قامتِ «هویت‌ بصریِ ایرانیان» پدید آورده است.

دسترسی سریع

فراخوان

شیوه نامه

تماس با ما

اخبار

پیوندهای مرتبط

پورتال آستان قدس رضوی
موسسه آفرینش های هنری آستان قدس رضوی

تمامی حقوق مادی و معنوی این تارنما متعلق است به موسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی